
Meksikietiškas ragu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (ar kiauliena) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
100 mililitrų | raudonas vynas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, apkepinkite. Į juos sudėkite maltą mėsą, kepkite apie 10 minučių. Supjaustykite papriką ir čili pipirą, sumaišykite su pomidorų padažu, raudonu vynu, pasūdykite, papipirinkite, suberkite pupeles, sumaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Troškinta mėsa
-
Triušienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Višta ispaniškai
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinta veršiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta triušiena
-
Triušio kepsnys
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinta vištiena
-
Makaronai su faršu
Meksikietiškas ragu
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, ar kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, apkepinkite. Į juos sudėkite maltą mėsą, kepkite apie 10 minučių. Supjaustykite papriką ir čili pipirą, sumaišykite su pomidorų padažu, raudonu vynu, pasūdykite, papipirinkite, suberkite pupeles, sumaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (13)
-
gaga
2010-09-22 09:15
:super2: %-) :bomba:
-
natalija
2009-11-27 19:05
labai pasakiska :super:
-
(anonimas)
2009-11-19 18:00
Skanu ir paprasta :super: :-) ;-)
-
vireja
2009-10-13 13:42
tikrai lblblblblblb skanu niam :valgau:
-
Aistė
2009-03-19 14:25
Išties labai skaniai suvalgėm ir apetitingiau nei nuotraukoj atrodė :-)
-
fffifaaa
2009-02-21 22:22
:super:
-
Dep
2008-09-07 13:43
O kur nuotrauka???
-
Raminta
2008-09-07 12:07
Skanu lb lb
-
niamniam
2008-07-23 16:17
skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...