Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.

Mėsos troškinys su kava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | kava (stipri) |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinukas žiemai
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta triušiena
-
Lęšiai su vynu
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Guliašas
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena kinietiškai
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos guliašas
Mėsos troškinys su kava
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kava, stipri,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laisve
2011-02-20 17:06
Pirštus galima apsilaižyt!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...