Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.

Mėsos troškinys su kava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | kava (stipri) |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta mėsa
-
Troškinys
-
Troškinta žąsiena
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Jautienos čenakai
-
Aluje troškinta višta
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Avienos pilavas
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Kinietiška kiauliena
-
Aviena su špinatais
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Vištiena grybų padaže
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Aviena totoriškai
Mėsos troškinys su kava
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kava, stipri,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laisve
2011-02-20 17:06
Pirštus galima apsilaižyt!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...