Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
| 0.5 stiklinės | krakmolas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 9 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su razinomis
-
Braziliškas keksas
-
Karamelinis pyragas
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Ruginių miltų bandelės
-
Citrinų pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Pyragas su varške
-
Sausainiai
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Kriaušių pyragas
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Kriziniai keksiukai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuolių pyragėliai
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Paplotėliai su bananais
-
Greitas varškės apkepas
-
Pyragas „Sniegas“
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
