
Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
0.5 stiklinės | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
9 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė balta duona
-
Mėlynių pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Nekeptas oreo tortas
-
Pyragas „paprastutis“
-
Dešrelės tešloje
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Kaimiški džiūvėsėliai
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
-
Dvispalvis pyragas
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Vaisinis pyragėlis
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Naminis lavašas
-
Šventiniai sausainiukai
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...