Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Kaimiškas pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Sūrūs riestainiai
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Saulėgrąža
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Citrininis pyragas
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Varškės plokštainis
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Ingos pyragas
-
Mėlynių pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai