
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Morkų pyrgas
-
Svogūnų pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Vištienos pyragas
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Žuvies pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai