
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Prancūziškas pyragas
-
Vaisių tortas
-
Pyragas "Kiselius"
-
Kurmio kalnelis
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Velykinis pyragas su įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai