Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Troškinta aviena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (be kaulų) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
60 gramų | pomidorų padažas |
70 gramų | paprika (konservuotos) |
60 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Stirnienos troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Avienos troškinys su ryžiais
- Vištiena grybų padaže
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Troškinti kiaulių inkstai
- Guliašas
- Vištiena su daržovemis
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Paelja
- Vištiena troškinta su morkomis
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinta aviena kaimiškai
- Virta šerno galva
- Troškinta jautiena su paprika
Troškinta aviena
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
60 gramų -
Paprika, konservuotos,
70 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Hmm
2018-04-19 12:14
Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...