
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinta lydeka
-
Įdarytos kaliaropės
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Trinta bulvienė
-
Šutintas upėtakis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Šutintas ungurys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Sojos troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Citrininiai ryžiai
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...