Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių troškinys
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Kopūstų troškinys
- Troškinti kopūstai
- Grikių košė su daržovėmis
- Troškinti brokoliai
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Troškintos voveraitės
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Bulvių guliašas
- Ryžių rizotas su grybais
- Baravykai svogūnų padaže
- Karpis, troškintas piene
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Troškinti pievagrybiai
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...