
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Virtas karšis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Kelmučių kotletukai
-
Šutintas upėtakis
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškintos bulvės
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškintas lynas
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...