
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Žuvies troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Plovas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Virtas sterkas
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...