![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardus daržovių troškinys
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Citrininiai ryžiai
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Plovas su baklažanais
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti svogūnai su riebalais
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...