
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Porai su ryžiais
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinta lašiša
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Graikiška žuvies filė
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti porai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Įdarytos kaliaropės
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti agurkai
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Risoto "Al Baloro"
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...