Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 170 gramų | parmezano sūris |
| 100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas sterkas
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti pievagrybiai
-
Graikiška žuvies filė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti kazlėkai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Šutintas karosas
-
Pomidorai su svogūnais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškintas lynas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškintas ungurys
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
