Žuvį pakepinti keptuvėje ir supjaustyti kubeliais.
Pakepinti sukapotą svogūną.
Į keptuvę su svogūnu sudėti žuvį, krevetes, ryžius ir prieskonius. Gerai išmaišyti. Visą keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir užpilti vandeniu.
Indo viršų uždengti folija.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.

Žuvies troškinys su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | šafranas |
250 mililitrų | vanduo (arba žuvies sultinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 kilogramas | žuvis (bet kokios žuvies filė, pagal skonį) |
2 stiklinės | ryžiai |
150 gramų | krevetės be kevalo |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintas karosas
-
Šutintas karšis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta žuvis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinta vištiena
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Plovas su baklažanais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Piene virta menkė
-
Žuvies filė
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Žuvies troškinys su ryžiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šafranas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, arba žuvies sultinys,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Žuvis, bet kokios žuvies filė, pagal skonį,
1 kilogramas -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Krevetės be kevalo,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pakepinti keptuvėje ir supjaustyti kubeliais.
Pakepinti sukapotą svogūną.
Į keptuvę su svogūnu sudėti žuvį, krevetes, ryžius ir prieskonius. Gerai išmaišyti. Visą keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir užpilti vandeniu.
Indo viršų uždengti folija.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai