Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
400 gramų | aviečių (šviežios) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Uogienė su rabarbarais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Mėlynių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...