Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
400 gramų | aviečių (šviežios) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Šermukšnių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių džemas su karamele
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...