Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8000 gramų | braškės |
| 3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Žemuogės cukruje
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolių džemas su karamele
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Slyvų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Konservuotos cukinijos
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Žemuogių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
