
Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnios savo sultyse
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Svarainių uogienė
-
Džemas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Rabarbarų uogienė
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...