
Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Uogienė su rabarbarais
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Pienių uogienė
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...