Slyvų uogienė su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | slyvos |
4 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | riešutai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Pienių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Žemuogių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
Slyvų uogienė su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Cukrus,
4 stiklinės -
Riešutai,
1 stiklinė -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2011-05-22 17:22
o brendį galim naudot?
-
Ingrida
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...