![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Slyvų uogienė su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | slyvos |
4 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | riešutai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų marmeladas
-
Svarainių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Mėlynių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Raudonųjų serbentų uogienė
Slyvų uogienė su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Cukrus,
4 stiklinės -
Riešutai,
1 stiklinė -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2011-05-22 17:22
o brendį galim naudot?
-
Ingrida
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...