Slyvų uogienė su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | slyvos |
| 4 stiklinės | cukrus |
| 1 stiklinė | riešutai |
| 2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Braškių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Pienių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Erškėtuogių uogienė
Slyvų uogienė su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Cukrus,
4 stiklinės -
Riešutai,
1 stiklinė -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2011-05-22 17:22
o brendį galim naudot?
-
Ingrida
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
