Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai | obuoliai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | citrinos | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 žiupsnelis | druska | |
Aptepimui: | ||
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia reikia skardą iškloti kepimo popieriumi ir jį ištepti plonai sviestu.
2.
Sutarkuoti stambiai nuluptus obuolius, juos sumaišyti su citrinos sultimis, cinamonu ir cukrumi. Sultis lengvai nusunkti ir masę paskleisti kepimo skardoje.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.
3.
Tešlą pilti ant obuolių masės ir kepti apie 20 minučių.
4.
Įšversti, prilaikant pirštinėta ranka, kepinį ant stalo, padengto kepimo popieriumi ir po pagalba suvynioti vyniotinį. Geriau palikti jį atviroje vietoje, neįvyniotą į jokius popierius ar celofanus, kad nesukristų, ar per daug nesudrėktų nuo savo garavimo. Tinka valgyti netrukus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelės tešloje
- Lengvas pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Svogūnų pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Norvegiška tuno pynė
- Džiovintų vaisių pyragas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Tuno pyragas su majonezu
- Pascha
- Citrinų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Obuolių pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Greitas varškės apkepas
- Obuolių pyragas su džemu
- Varškės pyragas
- Tikrasis šimtalapis
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Pirmiausia reikia skardą iškloti kepimo popieriumi ir jį ištepti plonai sviestu.
Sutarkuoti stambiai nuluptus obuolius, juos sumaišyti su citrinos sultimis, cinamonu ir cukrumi. Sultis lengvai nusunkti ir masę paskleisti kepimo skardoje.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.Tešlą pilti ant obuolių masės ir kepti apie 20 minučių.
Įšversti, prilaikant pirštinėta ranka, kepinį ant stalo, padengto kepimo popieriumi ir po pagalba suvynioti vyniotinį. Geriau palikti jį atviroje vietoje, neįvyniotą į jokius popierius ar celofanus, kad nesukristų, ar per daug nesudrėktų nuo savo garavimo. Tinka valgyti netrukus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...