Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
200 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Spageti su alyvuogėmis
- Graikiška žuvies filė
- Troškintos daržovės kiniškai
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Kepti ryžiai
- Aluje troškinta jautiena
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Balandėliai pagal Viką
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Džambalaja
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Jautienos troškinys
- Šutintas ungurys
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Močiutės troškinys
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinta menkė (ubagiškai)
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...