
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
200 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Šernienos troškinys
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Uzbekiškas plovas
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Aštri troškinta aviena
-
Plovas
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...