
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
200 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta aviena su pomidorais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Troškinta veršiena
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Guliašas su kiauliena
-
Daržovių troškinys
-
Čachochbilis
-
Troškintos bulvės
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Veršiena su vyno padažu
-
Šventinis kiaulienos karis
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...