
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | slyvos (džiovintos) |
60 gramų | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
800 gramų | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos sparneliai
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Kepta vištiena
-
Vištiena orkaitėje
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Įdarytos paprikos
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptas viščiukas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Šventiniai drebučiai
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Druska
-
Slyvos, džiovintos,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
60 gramų - Cukrus
-
Žąsis,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...