
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | slyvos (džiovintos) |
60 gramų | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
800 gramų | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kepsniukai
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kepti viščiukai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos kepsniukai
-
Orkaitėje kepta višta
-
Keptas tetervinas
-
Kalakutienos guliašas
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Druska
-
Slyvos, džiovintos,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
60 gramų - Cukrus
-
Žąsis,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...