Faršas sumaišomas su prieskoniais ir pakepamas. Veliau įdedamos konservuotos pupelės ir fermentinis sūris. Kepama dar kelias minutes, kol išsilydys sūris. Galiausiai viskas sumaišoma su pomidorų padažu ir patiekama.
Skanaus.
Meksikietiškas Sigitos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indelis) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškinys
- Kopūstų troškinys su faršu
- Greitas makaronų troškinys
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Troškinta kiauliena su daržovėmis
- Plovas su brokoliais
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Aviena totoriškai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškintos vištų širdelės
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Virta aviena su pomidorais
- Kepenėlių troškinys
- Bulgariškas avienos ragu
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Meksikietiškas Sigitos troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų -
Pupelės, konservuotos, indelis,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršas sumaišomas su prieskoniais ir pakepamas. Veliau įdedamos konservuotos pupelės ir fermentinis sūris. Kepama dar kelias minutes, kol išsilydys sūris. Galiausiai viskas sumaišoma su pomidorų padažu ir patiekama.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gurmanas
2014-02-22 14:10
Sumuštinis turi daugiau ingredientų nei tavo troškinys
-
Dalia
2013-10-04 10:36
Galima dėti žymiai daugiau ingredientu, pateiktas receptas toli gražu neprilygsta meksikiečių valgiams.
-
as
2011-01-08 23:59
as vietoj kecupo konservuotus pomidorus dedu, taip pat raudonelio, baziliko.
-
dejma
2010-03-30 08:39
nedarysiu :pasiduodu: nes foto nera %-) ir nezinau kaip atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...