
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkoji silkė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis padaže
-
Kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies užkepėlė
-
Krevečių užkepėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta skumbrė
-
Kepta stinta
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...