
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies zrazai
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies kotletai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvis tešloje
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies kukuliai
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvies kukulaičiai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karpis, pomidorų padaže
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...