Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, keptas orkaitėje
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Menkės kukuliai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Keptos plekšnės
- Kepta menkė
- Norvegiška menkė vasariškai
- Kulebekas
- Šutintas upėtakis
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Silkė pataluose
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Išmarinuota žuvis
- Silkė su manų koše
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Lydekos kepsneliai
- Žuvis pagal Ingą
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...