Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | omarų |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Sicilijos ešerys
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies filė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta lašiša
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Karpis su porais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas karpis tešloje
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Eršketas šampane
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
