
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, troškintas piene
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Šutintas upėtakis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Išmarinuota žuvis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Keptos plekšnės
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Keptos plekšnės
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...