
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Virta žuvis tešloje
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies pyragas
-
Karosai grietinėje
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies apkepas
-
Karpis pietums
-
Plekšnės filė su plutele
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta marinuota menkė
-
Kepta aštri menkė
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Žuvies blynukai
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...