Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (filė) |
| 250 gramų | žuvies piršteliai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 150 gramų | žirniai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Midijų šašlykai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvies filė
-
Omarai
-
Keptas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos šašlykas
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Žuvies piršteliai,
250 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
