
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
250 gramų | žuvies piršteliai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
150 gramų | žirniai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pyragas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta marinuota menkė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Farširuota lydeka
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Folijoje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Žuvies piršteliai,
250 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...