
150 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (malti, balti) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
600 gramų | pomidorai |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas |
250 gramų | kiauliena (kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis) |
4 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (Ementalio, tarkuotas) |
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Menkės apkepas su grybais
-
Omletas su paprika
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Pica su ančiuviais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Omletas "Kitaip"
-
Tinginių pica
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Teisininko pica
-
Sūrio apkepas
-
Žuvies pyragas
Pica su obuoliais ir kumpiu

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Pipirai, malti, balti
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
600 gramų -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, Ementalio, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nusijokite į dubenėlį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje, įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.