
150 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (malti, balti) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
600 gramų | pomidorai |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas |
250 gramų | kiauliena (kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis) |
4 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (Ementalio, tarkuotas) |
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pudingas
-
Sočiausioji pica
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Maža pica
-
Olandiškas omletas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Menkės apkepas su grybais
-
Sūrio apkepas
-
Aronijų pudingas
-
Pica su ančiuviais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Lašišos apkepas
-
Sotusis omletas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
Pica su obuoliais ir kumpiu

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Pipirai, malti, balti
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
600 gramų -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, Ementalio, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nusijokite į dubenėlį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje, įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.