150 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (malti, balti) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
600 gramų | pomidorai |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas |
250 gramų | kiauliena (kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis) |
4 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (Ementalio, tarkuotas) |
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų vaisių plokštainis
- Perlinių kruopų apkepas
- Teisininko pica
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Varškės apkepas su bananais
- Pica su vištiena
- Obuolių ir kukurūzų apkepas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Olandiškas omletas
- Aronijų pudingas
- Žuvies pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Speltos pica
- Ryžių apkepas
- Lazanija su baziliku
- Tradicinė pica
- Napoletana picos gaminimas namie
- Žuvies pudingas
- Picos paplotėlis su varške
Pica su obuoliais ir kumpiu
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Pipirai, malti, balti
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
600 gramų -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, Ementalio, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nusijokite į dubenėlį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje, įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.