| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 10 gramų | mielės |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (malti, balti) |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 600 gramų | pomidorai |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 250 gramų | kiauliena (kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis) |
| 4 vienetai | obuoliai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | sūris (Ementalio, tarkuotas) |
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Itališka pica
-
Sūrio apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Kepta lašiša
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Ryžių apkepas
-
Teisininko pica
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Kulebekas
-
Grybų apkepas su duona
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Alkanųjų pica
-
Omletas su žirneliais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašišos apkepas
-
Keistas apkepas
Pica su obuoliais ir kumpiu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Pipirai, malti, balti
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
600 gramų -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, Ementalio, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nusijokite į dubenėlį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje, įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
