
Triušienos troškinys su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
3 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | sultinys (skystas) |
2 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 stiklinė | ryžiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės, suberiami nuplauti ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su ryžiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultinys, skystas,
2 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės, suberiami nuplauti ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...