
Troškinta vištiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
3 saujos | pupelės (baltos) |
0.3 vieneto | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Miglės guliašas
-
Troškinta triušiena
-
Troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiauliena su imbieru
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Vištienos krūtinėlė
-
Šutinta šerniena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Virta šerno galva
-
Veršiena su vyno padažu
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
Troškinta vištiena su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų -
Pupelės, baltos,
3 saujos -
Salierai,
1/3 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...