
Troškinta vištiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
3 saujos | pupelės (baltos) |
0.3 vieneto | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Makaronai su faršu
-
Šernienos troškinys
-
Troškinta antiena
-
Triušio kepsnys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Lietuviška kopūstienė
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Vištiena kinietiškai
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Troškinta vištiena su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų -
Pupelės, baltos,
3 saujos -
Salierai,
1/3 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...