Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas sterkas
-
Plovas su baklažanais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti brokoliai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Plovas
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Švieži troškinti kopūstai
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...