Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Troškinta lydeka
- Troškinti kalmarai
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Karpis, šutintas aluje
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Karpis, troškintas piene
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Įdarytos kaliaropės
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Vegetariškas troškinukas
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Bulvių guliašas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškintas daržovių garnyras
- Spageti su alyvuogėmis
- Sojos troškinys su pievagrybiais
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...