
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų | vištiena (file) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
4 skiltelės | česnakas |
4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
1 gabalas | imbieras |
1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištiena "afigiena"
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai