
Aluje troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kinietiška kiauliena
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Nuostabioji paelija
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Mėsos troškinys aluje
-
Klajoklių kiškiena
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Virti kopūstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Kiškis puodelyje
-
Krienuose troškinta karka
-
Vyne troškintas triušis
Aluje troškinta žuvis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tomas
2010-11-29 14:40
Isbandziau siandien sita patiekala. Nu super! Is pradziu galvojau kas cia gausis, razinkos, alus, citrina %-) Finale pirstus apsilaizysi! Duodu visus 10 balu sitam patiekalui, visas staigiai isgaravo :-D Dekui autoriui kad patalpino.
P.S. Garnyra pasidariau ryziu su sviestu ir trupuciu druskos, labai gerai susiderino ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...