Aluje troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keri viščiukas
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Lengvas ir sotus pupelių troškinys
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Troškintos daržovės kiniškai
- Vištiena su grybais
- Kalakutienos guliašas
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Kuskuso troškinys
- Karštos troškintos voveraitės
- Kepti rauginti kopūstai
- Čachochbilis
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškintas triušis
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Vištiena troškinta su morkomis
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
Aluje troškinta žuvis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tomas
2010-11-29 14:40
Isbandziau siandien sita patiekala. Nu super! Is pradziu galvojau kas cia gausis, razinkos, alus, citrina %-) Finale pirstus apsilaizysi! Duodu visus 10 balu sitam patiekalui, visas staigiai isgaravo :-D Dekui autoriui kad patalpino.
P.S. Garnyra pasidariau ryziu su sviestu ir trupuciu druskos, labai gerai susiderino ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...