
Aluje troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškinta kiauliena
-
Šutintas ungurys
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Jautienos čili su makaronais
-
Močiutės troškinys
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti kazlėkai
-
Jautienos troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Tikro dzūko pietūs
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
-
Plovas su brokoliais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Troškinys su kopūstais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Aluje troškinta žuvis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tomas
2010-11-29 14:40
Isbandziau siandien sita patiekala. Nu super! Is pradziu galvojau kas cia gausis, razinkos, alus, citrina %-) Finale pirstus apsilaizysi! Duodu visus 10 balu sitam patiekalui, visas staigiai isgaravo :-D Dekui autoriui kad patalpino.
P.S. Garnyra pasidariau ryziu su sviestu ir trupuciu druskos, labai gerai susiderino ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...