
Aštrus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | paprika (geltonos) |
200 gramų | makaronai (spageti) |
150 gramų | padažas (saldžiarūgštis, aštrus) |
100 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
2.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
3.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
4.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
5.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
6.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Virta šerno galva
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Miglės guliašas
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištienos paelija
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
Aštrus troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Rausvieji svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, geltonos,
2 vienetai -
Makaronai, spageti,
200 gramų -
Padažas, saldžiarūgštis, aštrus,
150 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Aliejus, kepimui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...