Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.

Jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (rudasis) |
0.5 litro | alaus (tamsus) |
0.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinukas
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Vištiena "afigiena"
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Kiškiena bulgariškai
-
Žuvis su daržovėmis
-
Žuvies troškinys
-
Troškintas sterkas
-
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
-
Vištiena grybų padaže
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškintos bulvės
-
Greitas makaronų troškinys
-
Šutintas ungurys
-
Kuskuso troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
Jautienos troškinys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Cukrus, rudasis,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai, malti
- Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Agne
2016-09-27 09:30
O kiek jautienos?
-
audra
2015-07-28 16:23
Nesupratau cukraus 1 kg
-
(anonimas)
2011-12-09 11:31
:super: turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...