Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

Jautienos troškinys su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
250 mililitrų | sultinys (jautienos) |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | želės cukrus „multi“ |
0.5 kilogramo | moliūgai |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviena su špinatais
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Avienos ragu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta kiauliena
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Jautiena su slyvomis
-
Troškintas triušis
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Troškinta triušiena
-
Vištiena "afigiena"
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Mėsos troškinys su kava
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Jautienos troškinys su moliūgais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, jautienos,
250 mililitrų -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Želės cukrus „Multi“,
0.5 kilogramo -
Moliūgai,
0.5 kilogramo -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...