Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | petražolės |
| 1 litras | sultinys (arba vanduo) |
| 1 sauja | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
| 250 gramų | žirniai (švieži arba šaldyti) |
| 0.5 vieneto | citrinos (šviežios citrinų sultys) |
| 50 mililitrų | aliejaus |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 500 gramų | kiaulienos sprandinė |
| 250 gramų | grietinė |
| 50 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 sauja | krapai |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Graikiška žuvies filė
-
Porai su ryžiais
-
Dvariškių troškinys
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Skanus troškinys
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Virta aviena su pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Aviena totoriškai
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Virta šerno galva
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Virtos dešrelės su obuoliais
-
Avienos troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės,
1 sauja -
Sultinys, arba vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Žirniai, švieži arba šaldyti,
250 gramų -
Citrinos, šviežios citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Aliejus,
50 mililitrų -
Paprika,
0.5 vieneto -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Vynas, baltas, sausas,
50 mililitrų -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
4 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
