Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | petražolės |
1 litras | sultinys (arba vanduo) |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
250 gramų | žirniai (švieži arba šaldyti) |
0.5 vieneto | citrinos (šviežios citrinų sultys) |
50 mililitrų | aliejaus |
0.5 vieneto | paprika |
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
250 gramų | grietinė |
50 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
4 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Spageti su alyvuogėmis
- Graikiška žuvies filė
- Troškintos daržovės kiniškai
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Kepti ryžiai
- Aluje troškinta jautiena
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Balandėliai pagal Viką
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Džambalaja
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Jautienos troškinys
- Šutintas ungurys
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Močiutės troškinys
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinta menkė (ubagiškai)
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės,
1 sauja -
Sultinys, arba vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Žirniai, švieži arba šaldyti,
250 gramų -
Citrinos, šviežios citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Aliejus,
50 mililitrų -
Paprika,
0.5 vieneto -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Vynas, baltas, sausas,
50 mililitrų -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
4 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...