Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.

Pakepintos ūmėdės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | ūmedės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
3 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Plovas
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinti griežčiai
-
Sojos troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinta vištiena
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
Pakepintos ūmėdės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ūmedės,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...