Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min. Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami. Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami. Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu, užvirinama. Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Troškinti kiaulių inkstai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 valgomasis šaukštas | sultinys |
800 gramų | kiaulės inkstai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vištiena su sojų daigais
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Avienos pilavas
- Vištienos troškinys
- Troškinta vištiena
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Uzbekiškas plovas
- Aluje troškinta višta
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Vištiena grybų padaže
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Vištiena kinietiškai
- Virta veršienos krūtininė
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
Troškinti kiaulių inkstai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Sultinys,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min. Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami. Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami. Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu, užvirinama. Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (8)
-
airidas
2011-03-11 11:29
kazint ar bus skanu :bloga: :bloga: :bloga: ;-) ;-) %-)
-
iluminatas
2009-07-29 13:27
:super: :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...