2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas (šviesus) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kininis kopūstas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | grybai (džiovinti) |
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | bambukų ūgliai |
100 gramų | žirniai (jauni, su lukštais) |
300 gramų | tofu - sojų varškė |
šiek tiek | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | sezamų aliejus |
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ukrainietiški ryžiai
- Kepti rauginti kopūstai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Aviena su špinatais
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Šventinis kiaulienos karis
- Šutintas ungurys
- Čachochbilis
- Graikiška žuvies filė
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Citrininiai ryžiai
- Troškinta mėsa
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištiena su sojų daigais
- Smegenų troškinys
- Troškinta aviena su moliūgais
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Virti kopūstai
Troškintos daržovės kiniškai
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas, šviesus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kininis kopūstas,
200 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
20 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Bambukų ūgliai,
100 gramų -
Žirniai, jauni, su lukštais,
100 gramų -
Tofu - sojų varškė,
300 gramų - Cukrus
-
Sezamų aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.
Komentarai (7)
-
Rūta
2010-08-05 14:02
Na, čia jau visai nesveikas maistas - viskas kepta ir dar aliejaus ant viršaus užpilta. Brrr, kaip riebu. :bloga:
-
aurtar
2009-05-18 18:13
Nu jo cia su tofu kazkas truputi sumalta :-D
-
Kris
2009-03-08 21:09
besupratau, kad tofu isfelioti graziai o po to ver sudeti kepti? :galvoju: