
Troškinys su silkėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | silkė (filė) |
0.5 litro | kopūstai (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų troškinys
-
Šutintos morkos
-
Troškinti kalmarai
-
Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
-
Kiauliena su imbieru
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinys
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškintos bulvės
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Lankašyro pietūs
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinti topinambai
-
Trinta bulvienė
Troškinys su silkėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...