
Troškinys su silkėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | silkė (filė) |
0.5 litro | kopūstai (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškinta kiauliena
-
Šutintas ungurys
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Jautienos čili su makaronais
-
Močiutės troškinys
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti kazlėkai
-
Jautienos troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Tikro dzūko pietūs
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
-
Plovas su brokoliais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Troškinys su kopūstais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Troškinys su silkėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...