
Virtos dešrelės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
7 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 stiklinė | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Sojos troškinys
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiaulienos guliašas
-
Troškinti brokoliai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištiena kinietiškai
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta menkė su kopūstais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Virta veršienos krūtininė
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pupelių troškinys su mėsa
Virtos dešrelės su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
7 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 stiklinė - Druska
-
Obuoliai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...