Virtos dešrelės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
7 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 stiklinė | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plovas su baklažanais
- Kiauliena bulgariškai
- Virtas sterkas
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Ryžiai su kiaušiniais
- Troškinta žuvis
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Fazano troškinys
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Įdaryti pomidorai
- Troškinta jautiena
- Čachochbilis
- Šveicariška veršiena
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Avienos pilavas
- Troškinys su faršu
- Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
- Džambalaja
Virtos dešrelės su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
7 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 stiklinė - Druska
-
Obuoliai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...