
Virtos dešrelės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
7 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 stiklinė | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Jautienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Baklažanai japoniškai
-
Čachochbilis
-
Troškinta veršiena
-
Troškinys su silkėmis
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Šutintas karšis
-
Troškinti salierai
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kopūstų troškinys
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Sotusis lauko troškinys greitai
Virtos dešrelės su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
7 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 stiklinė - Druska
-
Obuoliai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...