![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Asturiškai pagaminta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | menkės |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
1 vienetas | svogūnai |
80 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | šokoladas (tarkuotas, juodasis) |
1 sauja | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas su puse nurodyto sviesto. Suberiami miltai, viskas dar pakepinama, po to įpilama 250 ml vandens. Padažas gerai išmaišomas, kad nebūtų gumuliukų. Dabar į jį supilamas vynas, suberiamas šokoladas, gvazdikėliai, cinamonas, druska ir pipirai. Ugniai atsparaus stiklo plokščias dubuo ištepamas aliejumi ir pastatomas ant viryklės krašto arba ant labai mažos ugnies. Į jį sudedama porcijomis supjaustyta žuvis, supilamas padažas. Troškinama ant visai mažos ugnies. Grybai nuvalomi, smulkiai supjaustomi, patroškinami likusiame svieste ir 10 min. prieš valgį patiekiant sudedami į dubenį su žuvimi. Prie žuvies paduodama ryžių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Virtas karšis
-
Porai su grybais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Šutintas karšis
-
Troškinti griežčiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Žuvies troškinys
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti brokoliai
-
Troškintas ungurys
-
Kopūstų troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Asturiškai pagaminta žuvis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
500 gramų -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
80 gramų -
Šokoladas, tarkuotas, juodasis,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Gvazdikėliai, malti
- Cinamonas
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas su puse nurodyto sviesto. Suberiami miltai, viskas dar pakepinama, po to įpilama 250 ml vandens. Padažas gerai išmaišomas, kad nebūtų gumuliukų. Dabar į jį supilamas vynas, suberiamas šokoladas, gvazdikėliai, cinamonas, druska ir pipirai. Ugniai atsparaus stiklo plokščias dubuo ištepamas aliejumi ir pastatomas ant viryklės krašto arba ant labai mažos ugnies. Į jį sudedama porcijomis supjaustyta žuvis, supilamas padažas. Troškinama ant visai mažos ugnies. Grybai nuvalomi, smulkiai supjaustomi, patroškinami likusiame svieste ir 10 min. prieš valgį patiekiant sudedami į dubenį su žuvimi. Prie žuvies paduodama ryžių košė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...