Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.

Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
4 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | paprika (maltos) |
125 mililitrai | grietinė |
125 mililitrai | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, maltos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 mililitrai -
Sultinys, mėsos,
125 mililitrai -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ED
2018-02-13 14:30
LIKE
-
Daina
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta! %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...