Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.

Plovas kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kiauliena (kauliukai su mėsa) |
šiek tiek | prieskoniai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Miglės guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Plovas
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Troškinta antiena
-
Vištiena su ananasais
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinys - ruduo
-
Kiauliena bulgariškai
-
Jautienos čenakai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinukas
-
Jautienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
Plovas kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kauliukai su mėsa,
6 vienetai - Prieskoniai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai - Pomidorų padažas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...