Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Pupelių ir kopūstų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 mililitrų | vanduo |
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Troškintas ungurys
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Jūros gėrybių mišinys
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Šutintas upėtakis
- Sojos troškinys su paprika
- Žuvies troškinys
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Karpis, troškintas piene
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Spageti su alyvuogėmis
- Šparagai svieste su peletrūnais
Pupelių ir kopūstų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vanduo,
400 mililitrų -
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2012-11-26 18:39
prie ingridientu neparasyta, kad reikia ir svoguno... Nusipirkau visko, o kad svoguno reikia, tai tik aprasyme perksaiciau...
-
0.0
2012-01-31 16:27
Dvigubas uztaisas :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...