Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos filė suktinukai
- Vištiena "afigiena"
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kiniški sparneliai
- Vištiena su aštriu padažu
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta antienos file
- Troškinta vištiena
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos filė kepsnys
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Šventinė višta
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Sparneliai su spanguolėmis
- Vištiena orkaitėje
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...