Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)

Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Viščiukas tabaka
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos sparneliai
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištiena ant druskos
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...