Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)

Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Traški vištiena
-
Vištienos pilavas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Labai paprasti koldūnai
-
„Šypsena“
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptos anties šlaunelės
-
Višta ant alaus butelio
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...