Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.

Grybienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškinys su kopūstais
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta aviena
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškinti brokoliai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Šutintas ungurys
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinys žarijose
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Troškinys
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
Grybienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2009-11-24 12:15
labai skanu niam :super:
-
once
2009-11-24 00:40
labai skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...