Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.

Grybienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Smegenų troškinys
-
Avienos ragu
-
Troškinti kalmarai
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Citrininiai ryžiai
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Vištiena su abrikosais
-
Virti kopūstai
-
Vištienos paelija
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Hamburgiškai troškinta žuvis
-
Žuvis su daržovėmis
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Vištiena su ryžiais
Grybienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2009-11-24 12:15
labai skanu niam :super:
-
once
2009-11-24 00:40
labai skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...