Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) apibarstoma pipirais su druska ir apvoliojama džiūvėsėliais. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų, apdedama virtų bulvių griežinėliais, kad žuvies nebūtų matyti. Viskas palaistoma tirpintu sviestu, užpilama majonezu, pabarstoma džiūvėsėliais ir kepama orkaitėje 20 min.
Tiekiama pusdubenyje, užpilta majonezu, kuriame kepė. Atskirai tinka tiekti kopūstų salotų.

Kepta menkė su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | bulvių |
2 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Jūreivio sapnas
-
Lašiša su vaisiais
-
Kepta plekšnė padaže
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Virta žuvis tešloje
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Troškinta žuvis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Įdaryti kalmarai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Folijoje kepta lašiša
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašišos apkepas su špinatais
Kepta menkė su bulvėmis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Majonezas,
2 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) apibarstoma pipirais su druska ir apvoliojama džiūvėsėliais. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų, apdedama virtų bulvių griežinėliais, kad žuvies nebūtų matyti. Viskas palaistoma tirpintu sviestu, užpilama majonezu, pabarstoma džiūvėsėliais ir kepama orkaitėje 20 min.
Tiekiama pusdubenyje, užpilta majonezu, kuriame kepė. Atskirai tinka tiekti kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
martynas
2014-11-03 21:55
Mmm...niam.niam...skanumelis...aciu uz recepta;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...