Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
Klajoklių kiškiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiškiena |
| 3 vienetai | svogūnai (su laiškais) |
| 125 mililitrai | alyvuogių aliejaus |
| 2.5 valgomojo šaukšto | petražolės (kapotos) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
| šiek tiek | ciberžolė |
| šiek tiek | šafranas |
| 1 arbatinis šaukštelis | karis |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras |
| 60 gramų | svogūnai (su laiškais) |
| 200 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Šveicariška veršiena
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Triušio kepsnys
-
Balandėliai pagal Viką
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Jautienos čenakai
Klajoklių kiškiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
1 kilogramas -
Svogūnai, su laiškais,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
125 mililitrai -
Petražolės, kapotos,
2.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Baltieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Ciberžolė
- Šafranas
-
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, su laiškais,
60 gramų -
Razinos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
