600 gramų | mėsa |
3 skiltelės | česnakas |
6 vienetai | bulvių |
4 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | cukinija |
šiek tiek | bazilikas |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | žalumynų (salierų lapai ir petražolės) |
Labai skanu.
P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vištiena su sojų daigais
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Avienos pilavas
- Vištienos troškinys
- Troškinta vištiena
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Uzbekiškas plovas
- Aluje troškinta višta
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Vištiena grybų padaže
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Vištiena kinietiškai
- Virta veršienos krūtininė
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa,
600 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Bulvės,
6 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Cukinija,
200 gramų - Bazilikas
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Žalumynai, salierų lapai ir petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustas, nuplautas bulves sudėti į troškintuvą su lauro lapais ir pipirais bei druska.
Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos bei pipirų bei išmaišyti. Formuoti kukuliukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada sudėti troškintis kartu su bulvėmis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame stambiai supjaust svogūnus, tada sudėti tarkuotą morką bei trintą česnaką . Apkepus šioms daržovėms, sudėkite supjaustytas cukinijas, o kiek vėliau - nuluptus ir supjaustytus pomidorus ir žalumynus. Viskam apkepus, keptuvės turinį sudėti į troškintuvą su bulvėmis ir mėsa ir troškinti ant lėtos ugnies keletą min.
Labai skanu.
P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).
Komentarai (3)
-
Raimunda
2014-10-12 13:18
Labai skanus troškinys ir greitai pagaminamas:)