Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 750 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 vienetai | kadagio uogos |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Greitas makaronų troškinys
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Jautiena su ryžiais
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Troškinta mėsa
-
Vištienos troškinys
-
Troškinta aviena
-
Kiškis puodelyje
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Aleksandro troškinys
-
Tikras močiutės guliašas
-
Aviena su špinatais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Avienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
