Šamas, keptas pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | šamas (filė) |
| 1 stiklinė | pomidorų padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 50 gramų | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta žuvies filė
-
Menkės kotletukai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta aštri menkė
-
Įdaryta lazanija
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies blyneliai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies ir pupelių blynai
Šamas, keptas pomidorų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šamas, filė,
300 gramų -
Pomidorų padažas,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Grybai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
