
250 gramų | šparaginės pupelės |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
250 gramų | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
250 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
Populiariausi receptai šią savaitę
Daržovių keri

Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos, supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas. Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos, labai smulkiai supjaustytos bulvės. Visi produktai patroškinami aliejuje. Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.

- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
250 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų - Druska
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Komentarai (13)
-
(anonimas)
2011-02-28 17:56
labai labai skanu :super:
-
laima
2010-07-13 14:41
:-D :super: :-* LIUKS patiekaliuks
-
vida
2010-07-10 14:33
labai skanu
-
to d&i
2010-04-18 22:19
negerai yra maisyti bulves su ryziais
-
D&I
2009-03-13 19:36
Nagi, labai skaniai pavalgem. Beje, prie šio patiekalo tinka ryžiai ;-)
-
Vilma
2009-01-04 15:01
Skanu ir greita.
-
Ina
2008-07-24 12:55
Niam Niam :) as asmeniskai dar apkepu su kiausinuku, tai ir sotu, ir nelabai kaloringa... :)