Lynas su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | lynas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | grybai (džiovinti) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 700 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta žuvies filė
-
Menkės kotletukai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta aštri menkė
-
Įdaryta lazanija
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies blyneliai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies ir pupelių blynai
Lynas su raugintais kopūstais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Rauginti kopūstai,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
