
1 kilogramas | mėsa (nugarinė) | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 valgomieji šaukštai | rapsų aliejus | |
2 valgomieji šaukštai | cinamono lazdelės | |
3 skiltelės | česnakas (trintas) | |
3 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos dribsnių | |
3 vienetai | lauro lapų | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (rudasis) | |
500 mililitrų | sultinys (vištienos ar jautienos) | |
3 vienetai | gvazdikėliai | |
330 mililitrų | alaus (arba porteris) | |
0.5 pundelio | kalendra (šviežia, rupiai pasmulkinta) | |
200 gramų | grietinė | |
1 pakelis | tortilija | |
1 skardinė | pupelės (raudonosios) | |
Tešlai: | ||
2 | pomidorai (be sėklų, supjaustyti) |
Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Grybienė
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Guliašas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Višta, troškinta su česnaku
Teksaso troškinys su aitriosiomis paprikomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, nugarinė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamono lazdelės,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, trintas,
3 skiltelės -
Aitrioji paprika,
3 valgomieji šaukštai -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Cukrus, rudasis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sultinys, vištienos ar jautienos,
500 mililitrų -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Alus, arba porteris,
330 mililitrų -
Kalendra, šviežia, rupiai pasmulkinta,
0.5 pundelio -
Grietinė,
200 gramų -
Tortilija,
1 pakelis -
Pupelės, raudonosios,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorai, be sėklų, supjaustyti,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų. Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus.
Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas. Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens.
Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.
Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį. Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš. Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.