Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis su persikais
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Kepta menkė su bulvėmis
- Pyragas su žuvies įdaru
- Žuvies šašlykai
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Žuvis su daržovėmis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Žuvies kotletai
- Kepti karpiai
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Keptas įdarytas karpis
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Skumbrė su citrina
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Spalvota jūros ešerio filė
- Tešloje kepta lašiša
- Žuvies ir daržovių apkepas
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
-
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje :-( :-( :-( :-( :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...