Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Orkaitėje keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | ungurys |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta lašiša
- Žuvies blynukai
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Orkaitėje kepta lašiša
- Silkė su svogunais marinate
- Karpis su porais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Keptas įdarytas karpis
- Keptos krevetės mangų padaže
- Lynas, keptas ant grotelių
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Šamų kotletukai
- Armėniškai keptas upėtakis
- Spageti su alyvuogėmis
- Folijoje kepta žuvis
- Farširuota lydeka
- Kulebekas
- Lašišų šašlykai
- Folijoje keptas karpis
Orkaitėje keptas ungurys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...