Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Orkaitėje keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | ungurys |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvies filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Suktinukai
-
Žuvis su persikais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Lašiša garuose
-
Kepta stinta
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Orkaitėje keptas ungurys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
