Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.

Orkaitėje keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | ungurys |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kulebekas
-
Lašišos užkandėlė
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Redos lašiša
-
Lašiša garuose
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Pica su lašiša
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Karališkas Grill otas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Orkaitėje keptas ungurys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...