Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.

Orkaitėje keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | ungurys |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos plekšnės
-
Midijų šašlykai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Jūreivio sapnas
-
Menkės kukuliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Tagliatelle all`astice
-
Lašiša „My little secret“
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies filė
Orkaitėje keptas ungurys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...