
Skanus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
2.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
3.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
4.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Močiutės troškinys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinta vištiena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Aštrus troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Virta aviena su pomidorais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
Skanus troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...