
Skanus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
2.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
3.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
4.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Plovas su baklažanais
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Šutintas ungurys
-
Troškinta lašiša
-
Kotletų troškinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Plovas orkaitėje
-
Meksikietiškas ragu
-
Lietuviški čenakai
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškinta triušiena
-
Kepti ryžiai
-
Graikiška žuvies filė
Skanus troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...