Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
100 gramų | žirniai (džiovinti) |
100 gramų | lęšiai (džiovinti ar švieži) |
1 vienetas | morkos (nemažos) |
100 gramų | dešrelės (pieniškos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska (mėgiami) |
1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | migdolai (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje keptuvėje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Troškinta triušiena
- Piene virta menkė
- Troškinti daržovių suktinukai
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Močiutės troškinys
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Vištiena su grybais
- Daniškas plovas
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Kepta marinuota veršiena
- Fazano troškinys
- Daržovių keri
- Įdaryti pomidorai
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Makaronai su faršu
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Šventinis kiaulienos karis
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žirniai, džiovinti,
100 gramų -
Lęšiai, džiovinti ar švieži,
100 gramų -
Morkos, nemažos,
1 vienetas -
Dešrelės, pieniškos,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Aliejus
- Prieskoniai
- Druska, mėgiami
-
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Migdolai, drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje keptuvėje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...