Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 100 gramų | žirniai (džiovinti) |
| 100 gramų | lęšiai (džiovinti ar švieži) |
| 1 vienetas | morkos (nemažos) |
| 100 gramų | dešrelės (pieniškos) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska (mėgiami) |
| 1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
| šiek tiek | migdolai (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje keptuvėje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti kopūstai
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Daržovių troškinys
-
Daržovių keri
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Lankašyro pietūs
-
Įdarytos kaliaropės
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškintos vištų širdelės
-
Troškinti brokoliai
-
Troškinys - ruduo
-
Virtos dešrelės su obuoliais
-
Baklažanai japoniškai
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žirniai, džiovinti,
100 gramų -
Lęšiai, džiovinti ar švieži,
100 gramų -
Morkos, nemažos,
1 vienetas -
Dešrelės, pieniškos,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Aliejus
- Prieskoniai
- Druska, mėgiami
-
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Migdolai, drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje keptuvėje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
