Upėtakis su mėlynėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | upėtakis (be odelės) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (lydytas) |
| 100 gramų | uogienė (mėlynių) |
| 0.25 vieneto | svogūnai (smulkintas) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašiša su vaisiais
-
Pica su lašiša
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašiša su daržovėmis
-
Tešloje kepta silkė
-
Lazanija su lašiša
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Kepta lašiša
-
Kepta stinta su krapais
-
Folijoje keptas karpis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Lašišos vėrinukai
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Šamažuvės filė
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Žuvies pudingas
Upėtakis su mėlynėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis, be odelės,
400 gramų -
Sviestas, lydytas,
2 valgomieji šaukštai -
Uogienė, mėlynių,
100 gramų -
Svogūnai, smulkintas,
1/4 vieneto -
Česnakas,
2 skiltelės -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Kvapieji pipirai
- Petražolės, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zuvu priesas
2010-09-08 12:35
Labai patiko receptas nuostabus skonis...- spejo nusibosti standartiskai kepti ar troskinti upetakiai o sis liuks :super: ... as ismeginau ir bruknes, tiko gal net labiau! skanaus... %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
